Hozzászólások
- Fiatal pár
Dátum: 2011.04.25 10:48
Visszatérne: nem

Elhelyezkedés:
Szolgáltatások:
Tisztaság:
Ellátás:
Szobák:
Általános benyomás:
Tetszik:
A tengerpart könnyen megközelíthető, a recepción kedvesek.

Nem tetszik:
Az apartmanra már vagy 10 éve ráférne egy alapos felújítás! 60-as évekbeli töredezett csempék, valami gipsszerű anyaggal kifoltozott kád, stb. Esténként a konyha zugaiból előmerészkedő bogarak...

A felszereltséghez nem tarotik mikrohullámú sütő vagy legalább valami minigrill szerű melegítési lehetőség, ez eléggé hiányzott.

Az éjszakai pihenés nagyjából lehetetlen, mert a szállás az ára miatt igen népszerű a diákcsoportok körében, akik egész éjszakákon át a medence körül és folyosón rohangálnak ordibálva, sikoltozva, becsöngetve szobákba... (a hálószoba ablaka mellesleg erre a körfolyosóra néz) szóval csak olyan fiataloknak ajánlható, akik nem akarnak éjszaka aludni maguk sem.

Egyéb:
Elképzelhető, hogy a nagyobb apartmanok már jobban felszereltek, mert a szemben levő szárny szobáiban például látszott mikro sütő és még mosógép is! Bár lehet, hogy azok egész szezonra bérelt apartman lakások, mint a mellettünk levő is volt, ahol dupla zár is volt az ajtón és a teraszán komoly kerti garnitúrát láttunk.







Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak