KISGYERMEKES CSALÁDOK PARADICSOMA! Dél-Spanyolország, La Manga: Vistamar Apartmanház, 4 fős apartman (repülővel)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 160837
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: La Manga

Szállás / program részletes leírása



La Manga különleges természeti adottságainak köszönhetően Spanyolország egyik legkellemesebb klímájú térsége, ahol forró nyár, kristálytiszta tengervíz és hihetetlen szépségű, gondozott, finom homokos tengerpart várja Önöket. Képzeljenek el egy 22 km hosszú félszigetet, amelynek egyik partját a Földközi-tenger, másikat a Mar Menor, a „Kis Tenger” mossa. A földnyelv legszélesebb része mindössze 500 m széles. A Mar Menor sekély vizének köszönhetően, - átlagos vízmélysége 3,5 m – a kisgyermekes családok igazi paradicsoma. Ezért elsősorban az ő számukra ajánljuk e vonzó üdülőterületet.

1. nap: Budapest-Alicante
Indulás Spanyolországba menetrendszerinti repülőgéppel. Érkezés. Utazás egyénileg (privát transzfer vagy bérelt autóval) a választott szállodába La Mangára.

2-7. nap: La Manga
Reggeli egyénileg, illetve a szállodában. Szabadidő, lehetőség a környék városainak egyéni megismerésére. Szállás La Mangán.

8. nap: Alicante-Budapest
Elutazás Budapestre repülőgéppel, érkezés Budapestre.

Általános információk: utazás Budapest–Alicante és Alicante–Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon (Wizzair), a  Budavá r Tours által foglalt helyeken. Az ártáblázatokban találhatórészvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás külön térítés ellenében. Magyar nyelvű asszisztenciát (telefonügyelet) a Benidormban tartózkodó képviselőnk látja el.

A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték 34 000 Ft/fő, légiközlekedési pótdíjak 8 000Ft/fő (üzemanyag „YQ”, légszennyezési „ETS” és utasbiztonsági „ATSC”), sztornóbiztosítás 1% és afoglalási díj 500 Ft/fő. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható: Privát repülőtéri transzfer (Alicante-La Manga-Alicante útvonalon), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban 550, 720, 920 Ft/fő/nap), repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap. Autóbérlés foglalható, az árakról érdeklődjön irodánkban.

Csomagszállítás: a részvételi díj Wizzair járatokon fejenként 1 db maximum 20 kg-os csomag térítésmentes szállítását tartalmazza, továbbá utasonként egy darab nagyméretű kézipoggyász (mérete: 55x40x23cm,  10 kg) vihető a fedélzetre. A csomagszállítási szabály egyes időszakokban és programtípusnál a fenti leírtaktól eltérhet, az aktuális feltételekről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható.

Kézipoggyász szabályzat:

Az utasok EGY, legfeljebb 55 x 40 x 23 cm méretű ingyenes kézipoggyásszal utazhatnak. A fedélzeten korlátozott a rendelkezésre álló hely, ezért csak a WIZZ Priority szolgáltatást vásárló utasok vihetik magukkal az utastérbe a kézipoggyászukat. A WIZZ Priority szolgáltatás megvásárlásával Ön garantáltan magával viheti az utastérbe az 55 × 40 × 23 cm méretű kézipoggyászát és további egy darab 40 × 30 × 18 cm méretű kisebb táskát. Ha nem vásárol WIZZ Priority szolgáltatást, és a kézipoggyásza nagyobb a megengedett méretnél (40 × 30 × 18 cm), akkor az utasfelvételi pultnál ingyenesen fel kell adnia azt, és majd az érkezési repülőtéren veheti át a poggyászfelvételnél. Ha a kézipoggyásza 40 × 30 × 18 cm-nél kisebb, magával viheti az utastérbe, és az ülés alatt kell elhelyeznie azt. A laptopot kérjük minden esetben magával vinni az utastérbe. Javasoljuk utasainknak, hogy a legfontosabb dolgokat (pl. személyes higiéniai cikkek, útlevél és egyéb dokumentumok) és értéktárgyaikat (pl. ékszer, telefon, fényképezőgép) vigyék magukkal az utastérbe.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Gyermekenként egy összehajtható babakocsi a repülőn ingyen szállítható. Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Tervezett menetrend:

Budapest-Alicante: 19:05-22:15
Alicante-Budapest: 22:55-01:50 (9. nap hajnalban)

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: a kiváló elhelyezkedése miatt igen népszerű kilencemeletes apartmanház, egy homokzátonyon, a két tenger között található közvetlenül a Mar Menor partján a Földközi-tengertől pedig mindösszesen 150 méterre. Népszerűségét köszönheti annak, hogy a szállás leválasztja a Földközi tengerből az egyedülálló Menor-lagúnát, mely lagúnát gyakran a „világ legnagyobb medencéjeként” említenek. Alicante repülőtere kb. 126 km-re helyezkedik el.

Szobák: a modern stílusban berendezett 4-5 fős apartmanok két hálószobával (két-két ággyal) nappalival (kihúzható kanapéval), fürdőszobával, konyhasarokkal (mikrohullámú sütő), mosógéppel, vasalóval és Tv-vel felszereltek. Minden apartmanhoz erkély tartozik, oldal tengerre néző kilátással. Babaágy: 4 euro/ágy/éj – helyszínen fizetendő.

Szolgáltatások: takarítás (heti 1x), ágynemű- és törülközőcsere (heti egyalkalommal), térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás, lift. A közvetlen közelben étterem, kávézó, szupermarket és buszmegálló található.

Sport és szórakozás: medence (gyermekrésszel), napozóterasz.

Étkezés: önellátás. Az üdülőhelyen több étterem, bár található vagy főzési lehetőség a konyhasarokkal felszerelt szobákban (evőeszközök, edények).



Szobák:

Szolgáltatások: lift

Sport és szórakozás: napozóterasz,medencéből leválasztott gyermekfürdőző rész,medence

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak