Fuerteventura, Corralejo: Mirador De Lobos Golf Resort 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209952
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Corralejo

Szállás / program részletes leírása



Leírás
A Mirador de Lobos Golf Resort egy hatalmas üdülő terület egy csodálatos és világszínvonalú golfpálya körül. Az elegancia, luxus, a kényelem és a modernitás elképesztő kombinációja a villáknak, egy felejthetetlen élményt nyújt az ide látogatóknak.

Fekvés
Meseszép elhelyezkedésének köszönhetően lélegzetelállító kilátással kápráztatja el vendégeit.

Szállás
4 különböző típusú elhelyezést tudunk biztosítani a kedves vendégeink számára. Hagyományos villákkal, felsőszíntű duplex-el melynek kilátása tengerre vagy golfpályára néz, illetve luxus villákkal.

Elhelyezés
A hagyományos villákban 3 hálószoba található, melyből az egyik francia ágyas és privát fürdőszobával jár. A másik kettő két különálló ággyal rendelkezik. Egy külön fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha, modern berendezésekkel, a maximum befogadóképessége 6 fő. Tágas nappali, asztal, nappali nagy kanapéval, terasz, grillező és chill out területek, függőággyal és saját medencével. És nem utolsó sorban még egy saját saját parkoló is. A felsőszíntű Duplex-ek megegyeznek a hagyományos villák elosztásával és felszereltségeivel, ugyanakkor más kilátást biztosítanak. És végül a Luxus Villa, elrendezésben és felszereltségben megegyezik a többivel viszont igényeseb berendezéssel, és stílusosabb környezetet ígér.

Étkezés
Az étteremben a hagyományos kanári ételektől, a nemzetközi konyhán keresztül a specialitásokon és grillezett ételeken át minden íz világot kielégítő finomságokat megtapasztalhat egy elbűvölő, nyugalmas, elegáns és egyedi környezetben. A kifinomult étterem különleges gasztronómiai élményt nyújt, miközben a kültéri snack bárban könnyedén falatozhat vagy élvezheti bárunk koktélkínálatát.

Szolgáltatások
Transzfer szolgáltatás a közeli strandokra. Bérelhető golfkocsik, privát szakács és pincér is áll rendelkezésükre, szobaszervíz és SPA. Kérjük vegyék figyelembe, hogy TILOS bármilyen házi állat és a 30 éven aluliak, ha nem jönnek idősebb kísérettel letétbe kell helyezniük hitelkártyájukat.

Sport és szórakozás
Természetesen a golf pályát külön díj ellenében igénybe veheti bármely vendégünk.

Megjegyzés
Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a MIRADOR DE LOBOS GOLF RESORT hotelben 300 euró és 500 euró közötti letétet kell fizetni érkezéskor (az összeg a szezontól , a villa típusától, az eltöltött éjszakák számától függ). Távozáskor, amennyiben mindent rendben találnak, a letét természetesen visszafizetésre kerül. Amennyiben a téli időszakban foglal, és szeretné használni a fűthető privát medencéket, úgy azt kérjük. foglaláskor előre jelezzék. A medencék használati díja 30 euró naponta. A fizetési igényt a helyszínen nem fogadják el. A hőmérséklet a medencékben télen 25 és 26 fok Celsius közötti.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- fejenként 1 db (max. 55 x 40 x 23 cm) kézipoggyász szállításának díját
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!
- az ajánlat utazási csomag


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak