Fuerteventura, Corralejo: Bahiazul Villas And Club 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210589
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Corralejo

Szállás / program részletes leírása



Leírás
Kapcsolódjon ki a csodálatos luxusvillák egyikében, saját privát medencével és jakuzzival.

Fekvés
A szálloda Fuerteventura közkedvelt nyaralóhelyén, Corralejoban helyezkedik el a repülőtértől északi irányba, a sziget keleti oldalán, a Dunas de Corralejo parktól 200 méterre.

Szállás
A Bahiazul villákban egy nagy hotelkomplexum szolgáltatásait élvezheti privát környezetben, a saját villájában, privát, füthető medencével, jakuzzival, napozóterasszal a villa tetején, és balinéz ággyal. Három tipusú villa közül valaszthat. Superior Club Villa : választható egy, kettő, vagy három hálószobás villa - a luxus és kényelem kombinációja, ahol az egész család jól érezheti magát. Első osztályú kivetelezés, konyha, nappali, jakuzzi, privát medence, valamint egy 120nm-es tetőterasz áll rendelkezésre balinéz ággyal, BBQ-val, bárral felszerelve. Maximum 5 vendég elhelyezésére alkalmas, 3 fürdőszobával rendelkezik, néhány villában a szobák összenyithatók. Iphone-jával illetve ipod-jával pedig a kiépített hangrendszerhez csatlakozhat, hogy kedvenc zenéjét bárhol hallgathassa. Premier Garden Villa: választható egy, kettő, vagy három hálószobás villa, 120negyzetmeteren elterülő márványpadló, három háló, három fürdő, luxus minőségü berendezés, síkképernyős tv, hangrendszer garantálja az egész család szórakozását, néhány villában összenyitható szobák vannak, külön kérésre, illetve mozgássérültek részére limitált számban szintén foglalható. Az egzotikus kertben leanderek, banánfák ölelésében élvezhetjük a pihenést. Természetesen nem maradhat el a napozóterasz, a bbq bár, a balinéz ágy, a jakuzzi, de a kültéri étkezőben a csodalatos naplemente mellett is élvezhetjük vacsoránkat.Royal Villa: 3 hálószobávalVarázslatos atmoszféra, exkluzív bútorokkal berendezett, hangulatos villák, melyek mosogatógéppel es Caffe della Terra kávéfőző géppel is felszereltek, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt. Egész évben privát fütött (extra felár ellenében) medence várja a saját trópusi kertben, kanapéval felszerelt teraszán pedig kipihenheti a napozás okozta fáradalmakat.

Sport és szórakozás
Fittnesz terem, és padel teniszpálya áll a vendégek rendelkezésére, valamint gőzkabin, és szauna a wellness részlegben.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra Budapesti indulással
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- kis méretű kézipoggyász szállításának a díját
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 484 utazás 337 329 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak