Gran Canaria, San Agustin: Hotel Iberostar Costa Canaria 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210099
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: San Agustin

Szállás / program részletes leírása



Leírás
A Costa Canaria Hotel egy, a szigeten egyedülálló négy csillagos all-inclusive szálloda csak felnőtteknek, így kedvenc célpontja sok turistának nyáron és télen egyaránt.

Fekvés
A Hotel and Spa Costa Canaria közvetlenül a tengerparton található, San Agustín (Gran Canaria) partjai mellet. A tengerpart kevesebb, mint 50 m-re található, busz-és taximegálló pedig közvetlenül a hotel mellett.

Szállás
A Hotel Costa Canaria 245 darab, 2014-ben teljesen felújított szobával rendelkezik. A szobák különösen a felnőtt vendégek igényeire vannak tervezve és tartalmazzák azokat a létesítményeket, szolgáltatásokat és a jól megérdemelt luxust, melyek garantálják a tökéletes kikapcsolódást.

Elhelyezés
A standard szobáknak maximum 3 fős kapacitásuk van. Lehetséges tengerre néző szobát is foglalni, ezeknek a szobáknak a felszereltsége két egyszemélyes ágy, fürdőszoba káddal, illetve zuhanyzóval, minibár, Tv és hajszáritó. A Suite szobák között létezik medencére, illetve tengerre néző, 2 vagy 3 személyes, a 2 személyesek légkondicionálóval és szatellites tv-vel felszereltek.

Étkezés
A fő étterem 8:00 - 10:30 (reggeli), 13:00 - 15:30 (ebéd) és 18:00 - 21:00 (vacsora) között van nyitva. Az étterem, ahol csakis a legjobb minőségű alapanyagokból elkészített ínyencségek találhatók, külső, illetve benti résszel is rendelkezik, a benti légkondicionált és kint pedig csodálatos kílátással párosítva élvezheti a mennyei ételeket. Ezen kívűl van egy Snack Bar, ahol minden szerdán megízlelheti a helyi konyha mesés zamatait.

Szolgáltatások
A Bull Hotel Costa Canaria egy teljesen felszerelt Spa-val is rendelkezik, hidromasszázsos ágyak, só szauna, egy medence, egy jacuzzis buborékágyas medence, szolárium, finn szauna, élményzuhanyok, valamint kiváló masszázs-, relaxációs- és szépségápolási kezeléseket nyújtó terapeuták várják a vendégeket, akik egyénre szabott programokat kínálnak.

Sport és szórakozás
A testnek nem csak a külső ápolásra van szüksége, ezért ha végzett a Spa-ban, igénybe veheti a fitness termet is, hogy test és a lélek egyaránt egyensúlyba kerüljenek.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- repülőjegyet direkt járatra
- szállást a megadott ellátással
- fejenként egy 35 x 20 x 20 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- az ajánlat utazási csomag
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak