Mallorca, Alcudia: Iberostar Albufera Playa 4*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 148680
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Alcudia

Szállás / program részletes leírása



Kiemelt (F): UNLIMITED SERVICES

H11119 C

1x a`la carte-étkezés/tartózkodás, prémium márkás italok, friss gyümölcslevek és smoothiek, a minibárt naponta töltik fel, ingyenes széf, 1x 45 perces masszázs/tartózkodás, mosoda, nem motorizált vízi sportok, előzetes foglalás a szálloda egyes részein.

USP: A törzsutasok körében kedvelt, családbarát szálloda, nyugodt környezetben.

Fekvése: Közvetlen a hosszú, sekély, homokos strandon fekszik, a La Albufera természetvédelmi terület mellett. Alcudia kikötője kb. 8 km-re, Ca`n Picafort kb. 3 km-re. A menetrend szerinti busz megállója a szálloda előtt. A busztranszfer a repülőtérről kb. 75-110 perc.

Felszereltsége: A szállodában 348 szoba található 3 és 4 emeletes épületekben valamint liftek. Rendelkezésre áll elegáns hall recepcióval, ingyenes prémium WIFI (3,5 MB) a szálloda egész területén, internetsarok (térítés ellenében), SAT-TV-terem, bár, étterem, a`la carte-étterem, kávézó, Tamarindos snack-bár, fodrászat és hangszigetelt diszkó. A kertben 3 édesvizű úszómedence szinteltolással, napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel valamint pool-bár és strandétterem. Törölközők kaució ellenében. Star Prestige-zóna 16 éven felüli vendégek részére.

Helyi besorolás: 4*.

Elhelyezés (F): A1A/A2A/C1A/C2A: Telefon, bérelhető széf, SAT-TV, zenecsatorna, ingyenes prémium WIFI, légkondicionálás, minibár (térítés ellenében), fürdőszoba, zuhanyozó, WC, hajszárító és balkon.

A2G/C2G:Kertre nézők.

A2B/C2B: Oldalról tengerre nézők.

A2E/C2E: Tengerre nézők.

A2K/C2K - Komfort Plus-szobák: A legfelső emeleten helyezkednek el és oldalról tengerre nézők.

A2C/C2C - Suitek: Tágasabbak, külön hálószobával és szalonnal rendelkeznek. Tengerre nézők.

A2M/C2M - Star Prestige-szobák:Felújított szobák a 3. emeleten, a Star Prestige-részlegben (belépés 16 éves kortól).

A2N/C2N - Star Prestige Komfort Plus-szobák: Felújított szobák a 3. emeleten, a Star Prestige-részlegben (belépés 16 éves kortól). Oldalról tengerre nézők.

Extra szolgáltatások a Star Prestige szobákban: üdvözlőital, fürdőköpeny, papucs, 20% kedvezmény a masszázsok árából, vacsora két fő részére a La Cepa a`la carte-étteremben (min. 5 éjszaka foglalása esetén) vagy kávé és sütemény (max. 4 éjszaka foglalása esetén), exkluzív Star Prestige-zóna infinity-medencével, napágyak és balinéz ágyak valamint nyitott bár (üdítők, víz, sör és snack-ételek 10.30.-12.00 óra és 16.00-18.00 óra között).

Foglalható Joker-szoba A2S/C2S és Run of the House Joker-szoba R2B/T2Bis.

Ellátás: Félpanzió vagy All Inclusive. Minden étkezés büférendszerben. Iberostarchef látványkonyha. A főszezonban a vacsorát a vendégek a Tamarindos strandétteremben is elfogyaszthatják. Vacsoránál alkalomhoz illő viselet ajánlott (férfiaknak hosszúnadrág).

Sport: Fitneszterem, röplabda, asztalitenisz, többfunkciós sportpálya, pilates, spinning, légpuskalövészet és íjászat. Térítés ellenében: biliárd, tenisz és kerékpárok.

Gyerekek: AQUAFUN bébimedence, FUN PARK játszótér, gyermekmedence, mini-klub (4-7 éveseknek), főszezonban maxi-klub (8-13 éveseknek) és júliusban és augusztusban tini-klub (14-17 éveseknek)júliusban és augusztusban.

Szórakozás: Változatos animációs programok show-műsorokkal és tánccal (23.00 óráig).

Fontos foglalási információ: A suitek (A2C/B2C) az Iberostar Albufera Playában és az Iberostar Albufera Parkban találhatók. Elhelyezés a két létesítmény egyikében.

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, C1A).

  • WELLNESS: Fedett medence, pezsgőfürdő és szauna. Az ázsiai stílusban kialakított SPA Sensations wellness-központ szolgáltatásai (kb. 412 m2, nyitva: 10.00 és 19.00 óra között, belépés 16 éves kortól) térítés ellenében: klasszikus kozmetikai arc- és testkezelések, különböző masszázsok (thaiföldi termékekkel).

    All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10.00 és 24.00 óra között. Hideg snack-ételek a főétkezések között. Délutánonként 15.00 és 17.00 óra között fagylalt, kávé és sütemények.

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2017.12.31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából (07.14.-08.31. közötti tartózkodás esetén nem érvényes).

    2018.01.31-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából (07.14.-08.31. közötti tartózkodás esetén nem érvényes).

    2018.02.28-ig történő foglalás esetén 5% kedvezmény a szállás díjából(07.14.-08.31. közötti tartózkodás esetén nem érvényes).

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-6 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

    A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - félpanzió,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap


    Keresés
    8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
    Utazási magazin


    Recommendation Engine, Recommendation System




    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak