CSALÁDI TIPP! Mallorca, El Arenal - Playa de Palma: Hotel Palma Mazas 2*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 10043
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: El Arenal

Szállás / program részletes leírása



Előfoglalási kedvezmény és részletfizetési akció: jan. 31-ig! Családi tipp: a csúszdapark közelsége és a rendkívül jó ár/arány miatt is. A legkedvezőbb időpontban a gyermek 2-12 év pótágyon: 25 500 Ft/fő+ illetéket fizet csak, egy szobában max. 2 gyermek helyezhető el! Rendeljen most, mindössze 5.000,- Ft/fő előleggel (és a foglalási díj összege is megrendelésnél fizetendő, ez foglaló, azaz lemondás esetén nem jár vissza!)

+ 1. tipp: csoportos kedvezmény már 12 főtől!

+ 2. tipp: keresse fel a sziget legnagyobb csúszdaparkját az Aqualandot, a szálláshelytől gyalog távolságban, 28 Euros áron, 11 éves kor felett! További információk itt >>

HOTEL PALMA MAZAS 2*
A szálloda honlapja >>

Mallorca és azonbelül El Arenal a nyaralók álma, nászutas tipp is egyben: hosszú fehérhomokos tengerpart, pálmafák, türkizkék víz, kell ennél több? 
Ehhez társul még a bárok és éttermek hatalmas választéka és a főváros, Palma de Mallorca közelsége. A Palma-öböl 6 km hosszú tengerpartján 3 egymásba érő üdülőtelepülés osztozik: a hosszú strandszakasz Palma de Mallorca-nál kezdődik, majd Can Pastilla, és a legjelentősebb, El Arenal zárja az összefüggő, kiépített strandzónát. A végtelenül finom homokú tengerpart mentén felépült szállodasorok és a számtalan szórakozási lehetőség minden igényt kielégít. A megszokott sétányokon, bárokon, hotelmonstrumokon és diszkókon túl a település a sziget legnagyobb vízi vidámparkjával, az "Aqualand"-nek nevezett 24 csúszdás víziparadicsommal is vonzza a kikapcsolódni vágyó vendégeket. A városból sűrűn járó autóbuszokkal rövid idő alatt eljuthatunk a közeli fővárosba, de akár biciklivel is felfedezhető a környék. A három nyaralóhelyet még egy mini-vonat is összeköti.

Fekvése: Az egyszerű stílusú, ötemeletes szálloda El Arenalban, egyik oldalról pinea fenyők által körülvéve, az Aqualandtól kb. 700 m-re található. A városközpont kb. 300, míg a strand kb. 700 m-re fekszik. Az esténként nyüzsgő szállodát főként baráti társaságoknak, fiataloknak ajánljuk.

Szolgáltatások: A kényelemről recepció, hall, TV-szalon, klimatizált étterem, pool bár gondoskodik. Felfrissülést úszómedence, gyermekeknek elkülönített résszel, napozóterasz ingyenes napozóágyakkal és napernyőkkel nyújt. Helyszíni fizetés ellenében billiárd ás internethozzáférés érhető el. Széf, motorkerékpár és autóbérlési lehetőség a recepció mellett áll vendégeink rendelkezésére.

Elhelyezés: Egyszerűen berendezett, balkonos, kétágyas, max. 1 felnőtt vagy 2 gyermek számára pótágyazható szobákban, amelyek televízióval, telefonnal és fürdőszobával felszereltek. A 2+2 fős szobákban emeletes ágyak lehetnek!

Ellátás: Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Felár ellenében all inclusive ellátás kérhető.
 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak