Hosszú hétvége Barcelonában, Gaudí és a modernizmus nyomában

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 155234
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés

Ország: Spanyolország
Város: Barcelona

Szállás / program részletes leírása





1. nap:
Budapest – BarcelonaElutazás Budapestről repülőgéppel a menetrendtől függően Barcelonába (átszállás lehetősége). Transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakán keresztül szállásunk lesz. Menetrendtől függő en ismerkedünk a spanyol nagyváros hangulatával, mely során betekintést kapunk a város mediterrán életébe (ezen programrész a repülőmenetrend alapján a 4. napon is megvalósulhat).

2. nap:
Barcelona - a kozmopolita város, hajóval a BarcelonaöbölbenReggelit követően ismerkedünk a katalán nagyvárossal. Városnézésünk során autóbusszal és gyalogosan tekintjük meg a várost, amely egy komp lett és átfogó képet ad a kozmopolita városról: Montjuic- hegyről indulva az olimpiai negyed az első állomásunk, ahonnan csodás kilátás tárul szinte az egész városra. A híres és nagyon furcsa Gaudí-házak (Casa Battló és La Pedrera) valamint a szintén Gaudí által tervezett Güell park vár bennünket. Az óváros hangulatos utcái és XIII. századi katedrálisa után, a gótikus negyedben fejezzük be napi programunkat. Késő délután lehetőség nyílik sétálni a híres Rambla sétáló utcán egészen Kolombusz Kristóf monumentális szobráig, mely a tengerparton mutatja nekünk a „célirányt”. Szabadidő. Fakultatív ajánlatunk: a gótikus negyedben tett sétánkat követően elsétálunk a világörökség részét képező modernista Güell palotához. A viszonylag kis helyen felépített impozáns palota szintén Gaudi munkáját dicséri. A palotát követően hajóra szállunk a barcelonai öbölben, mely során a város teljesen másik arcát mutatja felénk. Fakultatív ajánlatunk az estére: tipikus spanyol flamenco show-n veszünk részt, hangulatos zenével, tánccal.

3. nap:
Barcelona belülről!Elfogyasztjuk reggelinket, majd ismét vár ránk Barcelona, de egy egészen más minőségben: a város legfontosabb épületbelsőit ismerjük meg ezúttal. A Sagrada Família avagy a Szent Család, Gaudí befejezetlen műve, amely a világ egyik leglátogatottabb látványossága, kihagyhatatlan, ha Barcelonában járunk! A Santa María del Mar templom megtekintése a következő állomásunk, amely kevésbé ismert, ám az egyik legcsodálatosabb épület a városban. Szabadidő. Fakultatív ajánlatunk: lehetőség nyílik megtekinteni Picasso legnagyobb gyűjteményét a Picasso - múzeumban magyar tárlatvezetés keretében.

4. nap:
Montserrat kolostor kirándulás, majd hazautazásReggeli, majd egyénileg fedezheti fel Barcelona még nem látott rejtelmeit, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: félnapos kirándulás Montserratba. A montserrati kolostor Barcelonától északra a hegyekben található, ahova nem egészen egy óra alatt jutunk el. Gyönyörű fekvése, különös sziklás alakzatai és természeti fekvése csodálatos képet nyújt az idelátogatónak. A bencés kolostor legfontosabb látványossága a montserrati fekete szűz gyermekével. Sétálunk kerengőjében és élvezzük a hely szellemét. Visszatérünk Barcelonába, majd menetrendtől függően transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre.x


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Utazás repülőgéppel
- Közlekedés
- Szállás
- Ellátás megadott szerint
- Idegenvezető
- Egyéb leírás szerint

Külön fizetendő:
- Repülőtéri illeték
- Utasbiztosítás
- Fakultatív programok
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak