Lanzarote, Puerto del Carmen:Sol Lanzarote 4* all inclusive ellátással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 196492
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Puerto del Carmen

Szállás / program részletes leírása



Lanzarote: A vulkáni eredetű, és ezáltal lenyűgöző természeti szépségeket tartogató Lanzarote a Kanári-szigetek 4. legnagyobb tagja, közülük a legkeletibb, és bizonyosan a legkülönlegesebb.  Lakossága 142 ezer fő, ezzel Tenerife és Gran Canaria után a 3. legnépesebb a szigetcsoportban. A 17-19. századi vulkánkitöréseknek köszönhetően létrejött természeti csodák miatt Lanzarotén járva olyan, mintha egy másik bolygón lennénk, gyakran Hold- vagy Mars-szigetnek is említik. Jellemző még rá, hogy kopár sziget, alig látni fákat. Vulkáni eredete ellenére a száz vulkán szigetén csodálatos, fehérhomokos tengerpartok is találhatóak. A 60 km hosszú, és 25 km széles Lanzarote egész évben kellemesen meleg, szubtrópusi-sivatagi éghajlattal rendelkezik. A többi Kanári-szigethez hasonlóan, télen is alkalmas a nyaralásra.

Puerto del Carmen: Az egykori halászfalu mára Lanzarote legnyüzsgőbb üdülővárosává fejlődött. A város finom homokos strandja Playa Matagorda, Playa Los Pocillos és Playa Blanca, ahol számos sportolási lehetőség közül választhat az utazó. A több kilométer hosszú sétányon üzleteket, hangulatos bárokat és éttermeket találnak a vendégek. Puerto del Carmen központjában diszkók és koktél-bárok gondoskodnak a kellemes éjszakai szórakozásról. Az óváros szívében – közvetlenül a kikötőnél – tradicionális ízvilágú, friss halakból és tenger gyümölcseiből készült fogásokkal várják az ínyenceket az éttermek.

Sol Lanzarote 4*

Szállás: Puerto del Carmen központjától 3km-re fekszik a hotel, Lanzarote délkeleti részén. A közelben vannak a legjobb éttermek, bárok, szupermarket, bevásárló központ csupán 200m-re, a repülőtér pedig 5km-re található.

Elhelyezés: Szép világos, tágas szobák kifejezetten egyediek, ahol megtapasztalhatja a pihenés élményét. Kényelmesek a szobák és élénk, modern dekorációja a család minden tagjának tetszeni fog. Családi szobák légkondicionáltak, hálószobával, nappalival ahol kanapéágy és LED TV is található, teljesen felszerelt konyha hűtővel, mikróval, kenyérpirítóval és vízforralóval, a fürdőszobában zuhanyzó/ fürdőkád és hajszárító is van. Széf és mini bár külön díj ellenében.

Ellátás: all inclusive

Szolgáltatás: 24 órás recepció, ébresztő szolgáltatás, mosoda és vasalás szolgáltatás, ingyenes WIFI hozzáférés, 3 külső medence és 1 baba medence (télen fűtött 1 külső medence és a baba medence), szépségszalon és masszázs, napozóterasz és napágyak, pénzváltás, szuvenír bolt.

Fakultatív programok (magyar/ angol nyelven):

- Szigettúra

- Kirándulás Fuerteventurára

- Jeep szafari

- Aquapark

- Rancho Texas Lanzarote Park (állatkert és csúszdapark egyben)

- Hajókirándulások (delfinles, horgász túra, katamarán stb.)

- Tengeralattjáró

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! Ha egy hét kevés, kérje ajánlatunkat tetszőleges hosszabbítással kapcsolatban! Foglalás után a név nem módosítható! Kérje ajánlatunkat egyágyas felárral, gyerek-kedvezményekkel kapcsolatban is. Csoportos kedvezmények, már 8 főtől!

 



Tudnivalók az árról

Az alapár tartalmazza:
- repülőjegyet oda-vissza, 
- kisméretű kézipoggyász (42*32*25 cm)
- 7 éjszaka szállás,
- all inclusive ellátás
- transzfer a repülőtér-szálloda-repülőtér között

Az alapár nem tartalmazza:
- foglalási díjat
- repülőtéri illetéket
- feladható poggyászokat (1 db 23 kg-os poggyász oda-vissza 26.800 Ft, 1 db 32 kg-os poggász oda-vissza 35.100 Ft 
- biztosításokat (sztornóbiztosítás, betegség-, balset-és poggyászbiztosítás)

 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak