Andalúzia csodás kincsei

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207292
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Spanyolország
Város: Malaga, Ronda, Cala de Gibraltár, Marbella, Nerja, Torremolinos, Granada, Carmona, Sevilla, Cordoba, Antequera

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest-Malaga
Elutazás menetrend szerinti járattal Malagaba. A kinti idegenvezető várja utasainkat a malagai reptéren, majd transzfer a szállásra.

2. nap: Ronda-Mijas
Reggeli után utazás az egyedülálló fekvésű Ronda városába, mely nevével ellentétben Andalúzia egyik legszebb városa. Az ódon hangulatú óvárost két részre osztja egy több mint 100 méter mély szurdok. Séta a műemlékek sokasága között, mely során többek között megtekintjük Spanyolország legrégebbi arénáját is. Délután továbbutazás Mijas-ba, Costa del Sol régió tipikus andalúz falujába, séta a fehérre meszelt házak között. A település egyik érdekessége a szamár taxik. Visszatérés a szállásra.

3. nap: Gibraltár-Marbella
Reggeli szabadprogram vagy fakultatív kirándulás a brit fennhatóság alatt álló Gibraltárba. Látogatást teszünk,a szabadon élő majmokról is elhíresült sziklánál, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk; a St. Michael cseppkőbarlangjánál, az Európa Pontnál, majd a végén séta a Main street pubjai és terei között. Délután rövid séta a Costa del Sol legelegánsabb üdülőhelyén, ahol felfedezhetjük a kanyargós, kis szűk utcácskák közötti régi római és mór műemlékeket. Visszautazás a szállásra az esti órákban. (Ár: 16.000 Ft – jelentkezéskor fizetendő!)

4. nap: Granada
Reggeli után elindulunk Granadába. Megtekintjük a várost: a katedrálist, a spanyol reneszánsz egyik remekművét; a világörökségi régi mór városnegyedet; Plaza Nueva, majd fakultatív lehetőség az Alhambra Pazar palotaegyüttesének a megtekintésére a sokat fotózott oroszlános udvarral és a kapcsolódó Generalife díszkerttel, amik joggal tették világhírűvé a várost. (Ár: 19.000 Ft – jelentkezéskor fizetendő!). Visszautazás a szállásra.

5. nap: Carmona-Sevilla
Reggeli után elutazás Sevilla felé. Útközben rövid sétát teszünk egy újabb tipikus andalúz kisvárosban, Carmona-ban. Kora délután érkezünk Andalúzia fővárosába. A több mint 2000 éves városban, számos civilizáció hagyta itt lábnyomát. Városnézésünk során megtekintjük többek között: a világ legnagyobb gótikus katedrálisát a híres Giralda toronnyal; a mór erődöt; az egykori Santa Cruz zsidó negyedet; a város legszebb terét, Plaza de Espana(Sevilla katedrális+Alcazar 12.000,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő !). Utazás a Cordoba környéki szállásra.

6. nap: Cordoba-Antequera-Malaga
Városnézés Cordobaban, a régi történelmű, gazdag kultúrájú városban. Az egykori arab világ egyik legfontosabb szellemi és művészeti központja volt. Városnézésünk egyik legfontosabb megállója a mór eredetű káprázatos mecset, Mezquita; séta a zsidó negyedben; Alcazar (a kalifák egykori rezidenciája díszkerttel, mozaikokkal), Guadalquiviren átívelő mór kőhíd. Visszautazás Malagába,útközben rövid pihenő Antequera városában, ahol világhírű dolmeneket látogatunk meg. Az esti órákban hazautazás menetrend szerint Budapestre.

FIGYELEM!
Az akciós vagy a katalógusban `tuti árnak` nevezett kedvezményes utazásoknál a teljes részvételi díj egy összegben fizetendő!

T


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak