Tenerife, Playa de las Americas: Hotel H10 Las Palmeras 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209848
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa de las Americas

Szállás / program részletes leírása



Leírás
Kiváló elhelyezkedésű 4*-os szálloda a parton, közvetlen kijárattal a parti sétányra, számtalan szórakozási lehetőséggel a közelben. Nagyszerű választás pároknak és gyermekes családoknak egyaránt.

Távolságok
Óceán: 150 m Strand: 150 m

Fekvés
Tenerife déli részén, a közkedvelt Playa de Las Americas központjában néhány lépésre a tengerparttól, egy hatalmas szubtrópusi kert közepén található. A szálloda közvetlen közelében üzletek, éttermek és bárok várják a vendégeket.

Szállás
A terjedelmes, 10 emeletes épület összesen 519 szobát foglal magában. A szobák mindegyike légkondícionált, modern, színes stílusban berendezett, nagy részükhöz erkély is tartozik.

Elhelyezés
Standard szoba Alapterület: 15 m2 Kapacitás: max. 2 fő Felszereltség: privát fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval, síkképernyős TV műholdas csatornákkal, minibár és széf díj ellenében) Óceánra néző szoba Alapterület: 15 m2 Kapacitás: max. 2 fő Kilátás: óceán Felszereltség: privát fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval, síkképernyős TV műholdas csatornákkal, minibár és széf díj ellenében) Ebben a szobatípusban pótágy nem helyezhető el! Privilege szoba Alapterület: 19 m2 Kapacitás: 2 fő Kilátás: óceán Felszereltség: privát fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval, síkképernyős TV műholdas csatornákkal, erkély, minibár, kávé- és teafőző, széf

Étkezés
Garoé Svédasztalos étterem, mely hideg és meleg ételek széles választékát kínálja önnek, valamint látványkonyhában készült fogásokat. Az étterem része egy kis pékség is, ahol mindig friss kenyereket, péksüteményeket kóstolhat. Nyitva tartás Reggeli: 07:30-10:30 Ebéd: 13:00-15:30 Vacsora: 18:30-21:30 (télen), 19:00-22:00 (nyáron) Dresscode: Fürdőruha viselése, vizesen az étterembe lépni nem megengedett. Uraknak hosszúszárú nadrág és póló vagy ing viselése a megengedett. Sakura Teppanyaki Mennyei ázsiai falatok az ön szeme előtt elkészítve hagyományos teppan grilleken. Az étterem vacsoraidőben látogatható előzetes asztalfoglalás után. Az étteremben 8 év feletti gyermekek tartózkodhatnak. Az étterem vasárnap és hétfőn zárva tart. Nyitva tartás 18:00-21:30 (télen) 19:00-22:30 (nyáron) Dresscode: Fürdőruha viselése, vizesen az étterembe lépni nem megengedett. Uraknak hosszúszárú nadrág és póló vagy ing viselése a megengedett. Specchio Magico Olasz á la carte étterem, mely vegyíti az olasz konyha ételeit a mediterrán konyha ízeivel. Az étterem vacsoraidőben látogatható előzetes asztalfoglalás után. Nyitva tartás (vasárnap-csütörtök) 18:30-21:30 (télen) 19:00-22:00 (nyáron) Dresscode: Fürdőruha viselése, vizesen az étterembe lépni nem megengedett. Uraknak hosszúszárú nadrág és póló vagy ing viselése a megengedett. La Ballena Á la carte bár és étterem lenyűgöző panorámával az óceánra. Saláták, húsok, halak, rizsételek, szendvicsek és nassolnivalók fogyaszthatók itt. Ebéd- és vacsoraidőben látogatható évszaktól függően. Nyitva tartás 11:00-17:00 (télen) 11:00-23:00 (nyáron, időjárástól függően) La Choza Egy könnyű ebéd elfogyasztására a legalkalmasabb hely. Az épület maga minden oldalról nyitott, medencére nyíló kilátással. A nyári időszakban esténként szórakoztató műsoroknak ad otthont. Nyitva tartás 10:00-18:30 (télen) 10:00-24:00 (nyáron, időjárástól függően) Mike`s Coffee Tea- és kávékülönlegességek, sütemények, smoothiek, shakek egy helyen! Egy hangulatos terasszal is rendelkezik, ahova jólesik kiülni egy forró délutánon. Nyitva tartás 15:30-21:30 (télen) 16:30-22:30 (nyáron) Big Ben Bar Hangulatos, otthonos bá, ahova jólesik betérni egy italra vacsora előtt. Nyitva tartás 18:00-21:00 (télen) 18:30-21:30 (nyáron) Lobby Bar A hotel előcsarnokában található ez a kellemes bár, ahol igazán megnyugtató elkortyolgatni egy kávét vagy italt. Hatalmas ablakok keretezik belső teraszát, ahol néha élőzenét is hallgathat. Nyitva tartás 9:00-24:00 Imagine Bar A -1 szinten található, ahol az italát szórakoztató műsorokat nézve fogyaszthatja (télen). Nyitva tartás 20:00-01:00

Szolgáltatások
-ingyenes Wi-Fi a közös területeken -2 felnőttmedence (az egyik a téli időszakban fűtött) -1 gyermekmedence (téli időszakban fűtött) -Daisy Club - gyermekprogramok nyáron és a karácsonyi időszakban -Kültéri parkoló (felügyelet nélkül, limitált parkolóhelyek, nincs lehetőség előre foglalni)

Sport és szórakozás
-felnőtt- és gyermekmedencék -edzőterem -4 teniszpálya (díj ellenében) -univerzális sportpálya



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- fejenként 1 db 20 kg-os feladható poggyász szállításának a díját
- fejenként 1 db max. 40 x 30 x 20 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- az ajánlat utazási csomag


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak