Tenerife, Costa Adeje: Hotel Melia Jardines del Teide 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209871
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Costa Adeje

Szállás / program részletes leírása



Leírás
A 2015-ben teljes egészében felújított hotel teraszáról és szobái nagy részéből dél - Tenerife legszebb látványa tárul az igényes vendégek elé. A hotel minden korosztálynak a legmagasabb igényeit is kielégíti, a Melia Jardines del Teide a megfizethető luxus.

Fekvés
Az egyik legcsodálatosabb strand, Playa de Duque mindösszesen 800 méterre, a legközelebbi bevásárlóközpont, a Centro Comercial del Duque 200 méterre található a Tenerife déli részének legimpozánsabb helyén található hoteltől.

Szállás
A hotel 300 szobája mind ízlésesen dekorált, modern stílusban berendezett, a Junior Suite lakosztályok mindegyike közvetlen az óceánra néz, de a többi lakóegység elé is csodálatos, kert, medence vagy óceán látvány tárul.

Elhelyezés
A felújított, modern szobák minden igényt kielégítenek. A tágas helyiségben dupla ágy, kihúzható kanapé, mely 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 2 gyermek részére kínál elegendő teret. A lapos képernyős tv mellett kávé-, és teafőző, bérelhető széf, légkondicionáló, valamint egy kis hűtőszekrény is megtalálható. A felszerelt fürdőszobában fürdőkád és/vagy zuhanyzó biztosítja a minden elvárásnak megfelelő kényelmet.

Étkezés
A hotelben a mediterrán konyha minden íze mellet a nemzetközi ízek teljes kínálatát megtalálhatja. A MOSAICO BUFFET RESTAURANT svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora választéka igazán sokszínű, de napközben a La Palapa Snack Bar is bőséges kínálatot biztosít. A Blue Lounge teraszáról lenyűgöző látvány mellett fogyaszthatja teáját, kávéját, vagy éppen olvsahat egy izgalmas könyvet. A THE LEVEL Lounge az exkluzív szolgáltatást igénybe vevő vendégek külön étterme, ahol egy igazán minőségi menüválasztékot kínálnak.

Szolgáltatások
A hotel 3 medencéből, az egyik télen fűtött, a másik a gyermek medence, a harmadik pedig az exkluzív, THE LEVEL vendégek medencéje. A kicsiknek gyerekjátszó, mini club, a felnőtteknek a THE LEVEL lounge valamint Wellness központ szolgálja a kényelmét. 24 órás recepció, ingyenes internet (wifi), szobaszervíz, Wellness, manikür - pedikür, fodrász.

Sport és szórakozás
2 squash pálya, kondicionáló terem, Yoga, Latin táncok - animáció.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- magyar nyelvű telepített képviseletet


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak