Tenerife, Playa de las Americas: Ole Tenerife Tropical 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209954
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa de las Americas

Szállás / program részletes leírása



Leírás
Az Olé Tropical Tenerife a sziget déli részén, központi helyen fekszik, itt biztosan nem fog unatkozni egy pillanatra sem. Akár családjával, akár kettesben tervezi nyaralását, a hotel magas színvonalú szolgáltatásai garantáltan felejthetetlen pihenést biztosítanak.

Távolságok
Óceán: 700 m Strand: 700 m

Fekvés
A hotel Tenerife déli részének legnépszerűbb üdülőövezetében, Playa de Las Americasban fekszik. Pár perces sétára találja a legközelebbi homokos strandot, a Playa de Troyát. Az utcákon pedig egymást érik az éttermek, kávézók, hangulatos bárok.

Szállás
A szálloda 189 gyönyörűen felújított, ízlésesen berendezett szobával rendelkezik. Bármelyik szobatípust is válassza, légkondicionáló, síkképernyős TV, fürdőszoba és saját erkély biztosan a kényelmét szolgálja majd.

Elhelyezés
Basic szoba felszereltség: franciaágy, légkondicionáló, minihűtő, vezetékes telefon, TV, széf (díj ellenében), a fürdőszobában hajszárító és piperecikkek Standard szoba felszereltség: franciaágy, légkondicionáló, minihűtő, vezetékes telefon, TV, széf (díj ellenében), a fürdőszobában hajszárító és piperecikkek Oldalról óceánra néző szoba felszereltség: franciaágy, légkondicionáló, minihűtő, vezetékes telefon, TV, széf (díj ellenében), a fürdőszobában hajszárító és piperecikkek Óceánra néző szoba felszereltség: franciaágy, légkondicionáló, minihűtő, vezetékes telefon, TV, széf (díj ellenében), a fürdőszobában hajszárító és piperecikkek Családi szoba felszereltség: franciaágy, légkondicionáló, minihűtő, vezetékes telefon, TV, széf (díj ellenében), a fürdőszobában hajszárító és piperecikkek, elkülönített hálószoba, nappali Superior lakosztály felszereltség: franciaágy, légkondicionáló, minihűtő, vezetékes telefon, TV, széf (díj ellenében), a fürdőszobában hajszárító és piperecikkek, elkülönített hálószoba, nappali

Étkezés
Büféétterem A kanári és a nemzetközi könyhák jellegzetes ízeit egyaránt megtalálja a hotel felújított svédasztalos éttermében. Vacsoránál dress code érvényes, melyről a recepción érdeklődhet. Koktélbár Kellemes környezetben fogyaszthatja kedvenc italát, amennyiben a hotel koktélbárja mellett dönt. Palapa bár A medence közelében található kültéri bár ideális egy frissítőre és könnyú nassolnivalókra.

Szolgáltatások
-ingyenes Wi-Fi -kültéri, télen fűtött medence -napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel -ingyenes parkolás (korlátozott számban) -Miniklub -Wellnessközpont -24 órás recepció

Sport és szórakozás
-kültéri medence -animációs programok -esti showműsorok -gyerekklub



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- fejenként 1 db 20 kg-os feladható poggyász szállításának a díját
- fejenként 1 db max. 40 x 30 x 20 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- az ajánlat utazási csomag


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak