Tenerife, Golf del Sur: Aguamarina Golf Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210030
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Golf del Sur

Szállás / program részletes leírása



Leírás
Az egyedülálló helyszín, Tenerife déli részén található Gema Aguamarina Golf üdülőhely látogatóinak külön élményt nyújt, az óceán mellett közvetlenül fekszik, egy nyugodt és egyben könnyen megközelíthető helyen minden rendelkezésre áll hogy ez egy tökéletes hely legyen egy tökéletes nyaraláshoz.

Távolságok
Óceán: 200 m Strand: 1 700 m

Fekvés
A hotel a Golf Del Sur és az Amarilla Golf golfpálya mellett található, ráadásul egy karnyújtásnyira a Marina San Miguel kikőtőtől, ideális közeg a kikapcsolódáshoz és egy kis sporthoz egyaránt.

Szállás
A hotel 208 szobával rendelkezik, lakosztályok és kétágyas szobák elegáns berendezésükkel egy meleg és barátságos légkört biztosítanak családjának illetve ismerőseinek.

Elhelyezés
Standard szoba Felszereltség: légkondicionáló, vezetékes telefon, műholdas TV, Wi-Fi (díj ellenében), széf (díj ellenében), minibár (díj ellenében), felszerelt fürdőszoba Óceánra néző szoba Felszereltség: légkondicionáló, vezetékes telefon, műholdas TV, Wi-Fi (díj ellenében), széf (díj ellenében), minibár (díj ellenében), felszerelt fürdőszoba

Étkezés
-Főétterem: svédasztalos jellegű főétkezéseket kínál, változatos fogásokból választhatja ki az aktuális reggelijét, ebédjét vagy vacsoráját -Tematikus étterem: argentin és kanári tematikus estékkel várja önt, ahol e két konyha ízeivel ismerkedhet meg közelebbről -Faro bár: a hotel beltéri bárja hangulatos berendezéssel, finom italokkal, kellemes hangulattal -Medence bár: a hotel kültéri bárja, frissítőkkel, könnyű harapnivalókkal kínál felfrissülést a medenceparti pihenés közben

Szolgáltatások
-Wi-Fi (díj ellenében) -sósvizű kültéri medence -fedett, fűtött medence (10:00-18:00 között) -edzőterem (10:00-18:00 között) -szauna (díj ellenében, 10:00-18:00 között) -fodrászat (díj ellenében) -masszázs (díj ellenében) -miniklub 5 évesnél idősebb gyerekeknek iskolai szünidőkben -gyerekfelügyelet (kérésre és díj ellenében)

Sport és szórakozás
-1 fűtött, fedett és 1 kültéri medence -edzőterem (10:00-18:00 között) -tenisz -padel -masszázsok

Egészségügyi biztonság
Személyzet: - A szálloda minden alkalmazottjának kötelező képzés a szükséges egészségügyi előírásokról és intézkedésekről. - Védőeszközök kötelező viselete a munkavégzés során. - Intézkedések az előírt szociális távolság betartására.Recepció: - Intézkedések az előírt szociális távolság betartására. - A kucsok, mágneskártyák fertőtlenítése minden használat után.Szobák: - A helyiségek és a leggyakrabban használt felületek, például kapcsolók, ajtófogantyúk, ajtók, csapok rendszeres fertőtlenítése. - A szobákat a vendégek távozása után minimum 24 órán át üresen kell tartani a teljes fertőtlenítés érdekében. - A maximális higiénia garantálása érdekében a textíliák, törölközők speciális mosása. - Fertőtlenítő szer és arcmaszk elérhetővé tétele vendégeink számára.Közösségi terek: - A közösségi terek alapos és gyakori tisztítása, különös figyelmet fordítva a nyilvános toalettekre. - Napi szellőztetés minden helyiségben. - Közös helyiségek felszerelése kézfertőtlenítővel. - Az emberek közötti minimális szociális távolság érdekében az egyes helyiségek kapacitásának megjelenítése és a kapacitás figyelése.Éttermek és bárok: - Éttermek, bárok felszerelése kézfertőtlenítővel. - Korlátozott kapacitás az éttermekben és a bárokban. - Az asztalok közötti minimum 2 méter távolság betartása. - Asztalok és székek fertőtlenítése minden használat után. - A konyhai eszközök és berendezések tisztítása fertőtlenítőszerekkel. - A személyes kiszolgálás előtérbe helyezése az önkiszolgálással szemben. - PPE védőfelszerelés a személyzet részére.Medencék: - A pihenőbútorok közötti legalább 2 méter távolság megtartása. - Korlátozott kapacitás a medenceterületeken. - A medencevíz napi karbantartása és tisztítása. - A medenceterület és a bútorok napi fertőtlenítése.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- fejenként 1 db (max. 40 x 30 x 20 cm) kézipoggyász szállításának díját
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!
- az ajánlat utazási csomag


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak