Gran Canaria, Playa del Ingles: Corona Roja 2*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210653
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa del Ingles

Szállás / program részletes leírása



Leírás
A Corona Roja egy kiváló ár-érték arányú apartmanhotel, mely a pezsgő Playa del Inglés üdülőközpontjában várja kedves vendégeit. Pároknak, baráti társaságoknak és családoknak is ajánljuk.

Távolságok
Óceán: 230 m Strand: 230 m

Fekvés
Az apartmanhotel Gran Canaria déli részén, Playa del Inglés üdülőövezetében helyezkedik el. A közelben bevásárlóközpontot, éttermeket, kávézókat talál, valamint a strand is csak pár perces sétára fekszik.

Szállás
A hotelben stúdiók és 1, illetve 2 hálószobás apartmanok állnak rendelkezésre, így akár nagyobb társaságok számára is kényelmes megoldást nyújthat.

Elhelyezés
Stúdió Kapacitás: 2 fő Felszereltség: 2 összetolható egyszemélyes ágy, TV műholdas csatornákkal, konyhasarok hűtővel, privát fürdőszoba1 hálószobás apartman Kapacitás: 3 fő Felszereltség: 2 összetolható egyszemélyes ágy elkülönített hálószobában, kanapé és fotelek, TV műholdas csatornákkal, konyhasarok hűtővel, privát fürdőszoba2 hálószobás apartman Kapacitás: 4 fő Felszereltség: 2 összetolható egyszemélyes ágy két elkülönített hálószobában, kanapé és fotelek, TV műholdas csatornákkal, konyhasarok hűtővel, privát fürdőszoba

Étkezés
A hotel éttermében lehetősége van svédasztalos, valamint á la carte étkezésre egyaránt. A világ legkedveltebb ételei mind megtalálhatók a pultokon, illetve az étlapon, legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról.A hotel bárjában rágcsálnivalók, alkoholos és alkoholmentes italok, koktélok és további finomságok állnak rendelkezésére.

Sport és szórakozás
Szabadtéri medence, mely egész évben nyitva tart, bár, tánctér, társalgó, biliárd, teniszpálya, golfpálya a közelben, gyermekeknek játszótér.

Egészségügyi biztonság
Személyzet: - A szálloda minden alkalmazottjának kötelező képzés a szükséges egészségügyi előírásokról és intézkedésekről. - Védőeszközök kötelező viselete a munkavégzés során. - Intézkedések az előírt szociális távolság betartására.Recepció: - Intézkedések az előírt szociális távolság betartására. - A kucsok, mágneskártyák fertőtlenítése minden használat után.Szobák: - A helyiségek és a leggyakrabban használt felületek, például kapcsolók, ajtófogantyúk, ajtók, csapok rendszeres fertőtlenítése. - A szobákat a vendégek távozása után minimum 24 órán át üresen kell tartani a teljes fertőtlenítés érdekében. - A maximális higiénia garantálása érdekében a textíliák, törölközők speciális mosása. - Fertőtlenítő szer és arcmaszk elérhetővé tétele vendégeink számára.Közösségi terek: - A közösségi terek alapos és gyakori tisztítása, különös figyelmet fordítva a nyilvános toalettekre. - Napi szellőztetés minden helyiségben. - Közös helyiségek felszerelése kézfertőtlenítővel. - Az emberek közötti minimális szociális távolság érdekében az egyes helyiségek kapacitásának megjelenítése és a kapacitás figyelése.Éttermek és bárok: - Éttermek, bárok felszerelése kézfertőtlenítővel. - Korlátozott kapacitás az éttermekben és a bárokban. - Az asztalok közötti minimum 2 méter távolság betartása. - Asztalok és székek fertőtlenítése minden használat után. - A konyhai eszközök és berendezések tisztítása fertőtlenítőszerekkel. - A személyes kiszolgálás előtérbe helyezése az önkiszolgálással szemben. - PPE védőfelszerelés a személyzet részére.Medencék: - A pihenőbútorok közötti legalább 2 méter távolság megtartása. - Korlátozott kapacitás a medenceterületeken. - A medencevíz napi karbantartása és tisztítása. - A medenceterület és a bútorok napi fertőtlenítése.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- repülőjegyet direkt járatra
- szállást a megadott ellátással
- fejenként egy 40 x 20 x 25 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- az ajánlat utazási csomag
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak