Olé España Körutazás: 5 tartomány, 2000 kilométer

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211562
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Spanyolország
Város: Zaragoza, Madrid, Valencia, Toledo

Szállás / program részletes leírása



1. NAP Repülés Budapestről Barcelonába
Üdvözöljük Barcelonában, Katalónia fővárosában, ahol az itt lakók őrzik saját nyelvüket és hagyományaikat. Transzfer a szállodába. Szállás 3 éjszakára: Costa de Barcelona.

2. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Barcelona
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: barcelonai városnézés. A buszból elénk tárulnak a hangulatos utcák, melyeket a katalán modernizmus remekművei, Gaudí épületei díszítenek. A Montjuic parkból bámulatos kilátás nyílik a városra és a kikötőre. Elénk tárul az Olimpiai Park, a Kolumbusz emlékmű és a régi gótikus negyed. A Güell Parkba szóló belépő külön fizetendő. Utunk átvezet az Eixample negyeden, ahol csodálattal adózhatunk Gaudi páratlan, befejezetlen alkotásának, a Sagrada Familia templomnak. (A belépő külön fizetendő). Délután szabadprogram, visszatérés a hotelbe.

3. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Figueres és Girona
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: Figueres és Girona. Figueresben, Salvador Dalí szülővárosában elvarázsolja az embert a művész szürrealista világa. A Salvador Dalí Múzeum Színház a legnagyobb szürrealista alkotás a világon, és egyben számos munkájának is otthont ad, melyek egy elvarázsolt világba engednek bepillantást. A fallal körbevett középkori város, Girona felfedezésének legtökéletesebb módja, ha beleveszünk a szűk utcák rengetegébe, ahol két évszázados mór hódítás nyomai lelhetőek fel. Fényképezőgépünk lencséje elé kívánkozik Európa egyik legjobb állapotban megmaradt zsidó negyede és az arab fürdők, amelyek egy római épületben találhatóak. Megtekintjük a gironai Katedrálist is (a belépti díjat az ár tartalmazza). Szállás Costa de Barcelona.

4. NAP Barcelona - Zaragoza - Madrid
Utazás Zaragozába. A városnézés során megismerhetjük a legfontosabb nevezetességeket: a Basilica Del Pilar székesegyházat, a Plaza de las Catedrales-t, La Seo del Salvadort. A központban a szabadidő kiélvezésére is lehetőség nyílik. Folytatjuk utunkat Madridba. Szállás 2 éjszakára Madrid környékén.

5. NAP Madrid
Reggeli után panorámabuszos városnézés következik. A város sokarcúsága az utazók bámulatának tárgya. A Habsburg negyedben reneszánsz és barokk épületek törnek az ég felé. Olyan helyeken vezet át utunk, mint Puerta del Sol, Plaza Mayor és Plaza de Villa. Számos nevezetességet örökíthetünk meg, például a királyi palotát, a Cibeles-t, a Neptuno szökőkutakat és a Puerta de Alcalát. José Bonaparte építészetre kifejtett hatásának példái a Plaza de Oriente és a Prado Múzeum (belépődíj külön fizetendő). Madrid sokszínűségének bizonyítékaként a modern, mai arcát is felénk mutatja majd olyan sugárutakon, mint a Gran Vía, Castellana, illetve számos helyen: a Salamancanegyed, Plaza de Castilla, Parque del Oste, az egyetemi campus, a pénzügyi negyed, az emblematikus Las Ventas Aréna, és a Santiago Bernabéu Futball Stadion, a Real Madrid otthona. Délután szabadidő, visszatérés a hotelbe.

6. NAP Madrid - Toledo - Valencia
Az egyórás, festői tájon tett utazás során érkezünk meg Toledoba, mely a Spanyol Királyság régi fővárosa. Az arab, gótikus, reneszánsz és barokk építészet csodálatos keveredése tárul itt elénk. Sétánk során érintjük majd a 13. századi, gótikus műremekként számon tartott Primas Katedrálist, szépségét belülről is megcsodáljuk (a belépődíjat az ár tartalmazza). A szabadprogram során alkalmunk nyílik megízlelni e középkori város sajátos hangulatát. Folytatjuk utunkat Valencia felé. Szállás Valencia környékén.

7. NAP Valencia - Barcelona
Valencia központjába indulunk. Sétát teszünk az óvárosban. A szabadidő alatt lehetőség adódik majd felfedezni az igazi délies pezsgésű várost, és ebédelni is. Útnak indulunk Costa de Barcelona felé. Szállás Costa de Barcelona.

8. NAP Hazautazás
Reggeli, majd busztranszfer a repülőtérre, ahonnan hazarepülünk

Fontos Információk!
A Spanyolországba történő utazáshoz új típusú személyi igazolvány vagy útlevél szükséges!
A programok a részvételi díjban benne foglaltatnak, ezen kívül a fakultatív programok megvásárlására előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség.
A programváltozás jogát fenntartjuk!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak