Tenerife, Playa de las Americas: Tigotan Lovers And Friends 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 220058
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa de las Americas

Szállás / program részletes leírása



Távolságok
Óceán: 550 méter Strand: 750 méter

Fekvés
A hotel Playa de Las Americasban található, a közelben számos éttermet, bárt, bevásárló központot és szórakozási lehetőséget talál.

Szállás
Gyönyörű, 4 csillagos, felújított hotel, megújult tetőterasszal, ahol koktélbárt, medencét, jacuzzit és napozóteraszt is talál.

Elhelyezés
Standard szoba: Az ideális választás párok számára, amennyiben kényelmes szállást keresnek egy barátságos hotelben. A szobák 26 m2-esek, világosak, erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. A szoba maximum 3 személy részére nyújt kényelmes pihenést.Medencére néző szoba Az ideális választás párok számára, amennyiben kényelmes szállást keresnek egy barátságos hotelben. A szobák 26 m2-esek, világosak, erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek, amely a medenceterületre nyújt kilátást. A szoba maximum 3 személy részére nyújt kényelmes pihenést.Romance szoba: Az egyterű koncepció szerint kialakított szoba kifejezetten párok számára ajánlott. A szobában egy kétszemélyes jakuzzit, romantikus esőzuhanyt, king-size ágyat és hangulatvilágítást is talál. A szoba terasza a medenceterületre néz. A Romance szobát választó vendégeink HALF BOARD EXCLUSIVE ellátásban részesülnek, amely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: 2 különleges vacsorát legalább 7 éjszakás foglalás esetén a Santa Rosa Grill étteremben (előzetes foglalás szükséges, az italokat nem tartalmazza az ajánlat), 1 exkluzív vacsorát legalább 5 éjszakás foglalás esetén a gyönyörű Ă  la carte Santa Rosa Grill étteremben (előzetes foglalás szükséges, az italokat nem tartalmazza az ajánlat), Exkluzív Lounge hozzáférés: alkoholmentes- és alkoholtartalmú italok széles választéka, kávék, teák, nemzetközi sajtótermékek és internet sarok. Naponta 11:00-18:00 óra között megkóstolhatják snack-kínálatunkat is! Nespresso kávéfőző kapszulákkal Vízforraló és teák a szobában Exkluzív fürdőköpeny és papucs -15% kedvezmény a masszázsok és spa kezelések árából

Szolgáltatások
Medence Fitnesz és konditerem Esti showműsorok Élőzene

Sport és szórakozás
Wellness központ Thai masszázs Testkezelések Török fürdő

Leírás
Ez a gyönyörű, felújított szálloda Tenerife déli részén, a vidám, energikus város, Playa de las Americas szívében található. Kifejezetten ajánljuk nászutasoknak, pároknak és baráti társaságoknak. A hotel kizárólag 18 éven felüli vendégeket fogad.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- az ajánlat utazási csomag
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- fejenként 1 db max. 40 x 30 x 20 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- fejenként 1 db 20 kg-os feladható poggyász szállításának a díját
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- repülőjegyet direkt járatra
- szállást a megadott ellátással


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak