Spanyolország, Costa del Sol, Torremolinos, MS Tropicana Hotel 3*+, reggelivel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 179066
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Torremolinos

Szállás / program részletes leírása



Felhívjuk szíves figyelmét, hogy magyar idegenvezető májustól biztosított, korábbi indulásoknál nincs a helyszínen idegenvezető.

Costa del Sol, magyarul a "Napos Part" melyet sokan "Európa Kaliforniájának" neveznek, Spanyolország egyik legváltozatosabb tengerparti része. Malagától 54 km-re keletre kezdődik, és Cadiztól 100 km-re délnyugatra ér véget, hossza 150 km. A Costa de la Luz és a Costa Tropical között húzódik. A gyönyörű tájegység a Spanyolország egyik legismertebb, és a legnépszerűbb részének számító, csodálatos szépségű Andalúzia rendkívül gazdag kulturális örökségét, gasztronómiai kínálatát, hangulatos kis "fehér" falvait, csodálatos városait, történelmi emlékeit kínálja. A Sierra Nevada hegyvonulatai, és napsütéses tengerpartok igazán vonzóak. A Costa del Solon töltött üdülés folyamán Andalúzia attrakcióinak megcsodálása mellett a hivatalosan Nagy-Britanniához tartozó Gibraltárba való látogatás is megfontolandó.

 
 
Az Európa legdélebbi részén, Afrikához közel található tartomány Európa legkedvezőbb éghajlatával rendelkezik - egész évben süt a nap, és kellemes a hőmérséklet. A leghidegebb hónap, január átlagos maximumhőmérséklete is 17 fok. A 20. században csak egyszer, egész pontosan 1954 február 2-án esett errefelé a hó. A nyári szezon áprilistól egészen október végéig tart, júliusban és augusztusban jellemző a rendkívüli forróság. Éghajlatának köszönhetően a Costa del Sol egyike Európa kevés része közül, amely egész évben zöldben pompázik.
 

Torremolinos

 
 
Torremolinos a Costa del Sol egyik legnagyobb üdülőhelye. Számos kávézóval, étteremmel, üzlettel várja a nyaralókat. Korábban pörgős éjszakai élet, több klub volt itt, de az utóbbi években ez teljesen megváltozott. A klubok bezártak, és már inkább pont hogy idősebbeknek és családoknak megfelelő csendesebb és viszonylag olcsóbb hely lett belőle. Torremolinosban rengeteg homokos strandon lehet napozni.  A családokat és a gyerekeket minigolf pálya, aqua park, krokodil park is várja. Egy gyönyörű botanikus kert (Jardin Botanico Molino de Inca) is Torremolinos attrakcióihoz tartozik. A nagyon közeli Benalmadena további programokat kínál.
 

MS Tropicana Hotel 4*  

Elhelyezkedése: a közkedvelt szállodát csak a parti sétány választja el a homokos tengerparttól. A közelben számos étterem, bár és vásárlási lehetőség található.

Szolgáltatások: a 83 szobával rendelkező szállodában étterem, bár, recepció, wifi (térítés ellenében), lift, medence, napozóterasz és medencebár biztosítja a vendégek kényelmét.

Szobák: a szobákban fürdőszoba, hajszárító, telefon, tv, széf, légkondicionáló és balkon vagy terasz található.

Ellátás: reggeli. Felár ellenében félpanziós ellátással is foglalható.

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! 

 
 


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy 
- 7 éjszaka szállás reggelivel,
- transzfer a szállodáig és vissza,
- magyar asszisztencia,
- fejenként 1 db kézi poggyász,
- fejenként 1 db 20 kg-os poggyász

Külön fizetendő:

- reptéri illeték,
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás és fakultatív útlemondási biztosítás,
- fakultatív programok.

Helyszínen fizetendő:
- idegenforgalmi adó

 
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak