Gran Canaria, Playa del Ingles: Beverly Park Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 186872
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa del Ingles

Szállás / program részletes leírása



Kanári-szigetek

A Kanári-szigetek (spanyolul (Islas) Canarias) Spanyolország legdélebbi autonóm közössége. Hét nagyobb és több kisebb sziget csoportját Marokkó partjaitól 125–200 km-re, az ész. 27–30 és a nyh. 13–18 foka között találjuk az Atlanti-óceánban. A szigetek összterülete 7500 km2. A turisztikai paradicsom két provinciára, tartományra oszlik, Las Palmas tartományhoz tartozik Lanzarote, Gran Canaria és Fuerteventura szigete, Santa Cruz de Tenerife tartományt Tenerife, La Palma, Gomera és Hierro alkotja.

 

Éghajlat

Éghajlatát a széljárás határozza meg, ennek megfelelően a szelek 11 fajtáját különböztetik meg. Nyáron a száraz passzát jellemző, télen pedig a csapadékot hozó nyugati szelek, de ezeket a száraz, sivatagi eredetű sirokkó akár hónapokra is elnyomhatja. A július és az augusztus a két legmelegebb, a január és a február a két leghidegebb hónap. Télen az 1800 m-nél magasabb hegyekben havazik.

A hideg Kanári-áramlás miatt a tengervíz hőmérséklete földrajzi helyzetéhez képest hűvös (18–22 °C).

 

Gran Canaria

A Kanári-szigetek harmadik szigete Gran Canaria mindössze 150 km-re található Afrika északnyugati partjaitól. A helyiek szerint itt az év 365 napjából 320-ban süt a nap. A nap szerelmesei számára Puerto Rico-tól San Augustinig szinte összeépítették a part városait.

Legismertebb üdülőhelye Playa del Ingles, a végtelennek tűnő strandon homokdűnék sorakoznak, melyek között szélvédett völgyeket találunk, ahol télen is élvezhetjük a meleg napsugarakat a sivatagi környezetben. Itt kezdődnek az elegáns szállodasorok, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő szálláshelyet. Szórakozási és bevásárlási lehetőségekről a „Kasbah”, „Jumbo” és „Cita” központok gondoskodnak.

Gran Canaria mintegy összefoglalja magában mindazt, ami a többi szigeten található, rendelkezik a legmegközelíthetetlenebb tengerpartokkal, itt vannak a legjobban védett völgyek, a legmélyebb vulkáni barázdák, és általában a legérdekesebb természeti sajátosságok.

Gran Canaria úgy él a köztudatban, mint tömegturizmusra berendezkedett üdülőhely, ahol egymást érik a szállodák és homokos, sziklás strandok. Aki ellátogat ide, az megbizonyosodhat róla, hogy milyen sok egyéb elsősorban természeti szépségű látnivalót, műemléket, kultúrtörténeti érdekességet, szórakozási és vásárlási lehetőségeket kínál ez a sziget. Gran Canaria tájképe is változatos. Északon meredek, sziklás és csapadékosabb a vidék, míg keleti és déli oldala lankás és száraz, sivatagos jellegű.

Az állandóan kellemes éghajlatnak köszönhetően, az aktív turizmus, a sportolás szerelmesei bármikor hódolhatnak kedvtelésüknek, legyen az windsurf, golf és/vagy aki a tengerparti pihenést valamilyen aktív mozgással szeretné még változatosabbá tenni.

 

The Beverly Park Hotel 3*

Elhelyeszkedés: A szálloda Gran Canaria Playa del Inglés részén található, 100 méterre a homokos tengerparttól.

Szolgáltatások: medencék, masszázs centrum, szauna, jacuzzi, éttermek és bárok, teniszpálya, billiárd, minigolf, széf a recepción.

Szobák: erkély, fürdőszoba, légkondicionálás (csak nyáron), TV, telefon.

Ellátás: félpanzió, de igény szerint All Inclusive ellátás felár ellenében is igényelhető.

 

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia!

 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- fejenként 1 db 15 kg-os feladott poggyászt, 
- transzfer a repülőtér és a szálloda között,
- szállás kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- félpanziós ellátás.


Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (fakultatív), 
- útlemondási biztosítás (fakultatív). 

Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más hotelek is foglalhatók, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak