TOP MINŐSÉG! Lanzarote, Playa Blanca: H10 Rubicon Palace 4*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 194544
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa Blanca

Szállás / program részletes leírása



Lanzarote: vulkáni eredetű, és ezáltal lenyűgöző természeti szépségeket tartogató Lanzarote a Kanári-szigetek 4. legnagyobb tagja, közülük a legkeletibb, és bizonyosan a legkülönlegesebb.  Lakossága 142 ezer fő, ezzel Tenerife és Gran Canaria után a 3. legnépesebb a szigetcsoportban. A 17-19. századi vulkánkitöréseknek köszönhetően létrejött természeti csodák miatt Lanzarotén járva olyan, mintha egy másik bolygón lennénk, gyakran Hold- vagy Mars-szigetnek is említik. Jellemző még rá, hogy kopár sziget, alig látni fákat. Vulkáni eredete ellenére a száz vulkán szigetén csodálatos, fehérhomokos tengerpartok is találhatóak. A 60 km hosszú, és 25 km széles Lanzarote egész évben kellemesen meleg, szubtrópusi-sivatagi éghajlattal rendelkezik. A többi Kanári-szigethez hasonlóan, télen is alkalmas a nyaralásra (Kérje testreszabott ajánlatunkat, őszi-téli időpontokkal kapcsolatban is, akár bécsi indulással is)

Playa Blanca: Lanzarote legdélebbi üdülő-települése, 37 km-re található Arrecifétől, és 33 km-re a repülőtértől. Fehérhomokos strandja (Playa Blanca), amelyről a település a nevét kapta kék zászlós minősítést érdemelt ki. A Playa Blancán kívül még 3 csodálatosan szép strand vár az üdülőkre. A part mentén egy gyönyörű sétány húzódik. 

Kedvcsináló videó megtekintéséhez kattintson ide >>

H10 Rubicon Palace 4*
A szálloda hivatalos weboldala >>

Leírás: Gyönyörű panorámás hotel, Playa Blanca területén fekszik, nyugodt környezetben. Ideális hely családosoknak, hiszen a kalózhajó csúszdákkal igazi élmény a kisebbeknek, ön pedig kényelmesen pihenhet.

Szállás: A szálloda összesen 593 szobával rendelkezik.

Elhelyezés: Tágas modern szobákban történik az elhelyezés. Minden szobához felszerelt fürdőszoba, hajszárító és piperekellékek tartoznak. Továbbá íróasztal, légkondicionáló, síkképernyős TV- nemzetközi csatornák, vízforraló, minibár és terasz/ erkély. A széf külön díj ellenében használható. A lakosztályokban külön álló nappali, papucs, mérleg, fürdőköntös is van.

Étkezés: félpanzió az árban (all inclusive felár ellenében)
Á la carte olasz étterem, á la carte ázsiai étterem, á la carte amerikai étterem és steakhouse, á la carte kanári étterem és modern fúziós konyha, büfé étterem látványkonyhával több mint 100 féle fogást kóstolhat meg és egy pékség részlege is van valamint egy terasz is tartozik hozzá. Tematikus estéket is tartanak, medence melletti étterem ahol késői reggelizhet, shake-eket próbálhat, ki vagy délután falatozhat, élőzene a zongora bárban esténként, english pub- bár ideális sport meccsek nézéséhez vagy egy jó koktélos/ sörözős estéhez.

Szolgáltatások: chill out terasz kilátással az óceánra, medencék, Despacio Thalasso központ, szauna, törökfürdő, jacuzzi ingyenes Wifi hozzáférés biztosított a közös helyiségekben és a szobákban (számuk korlátozott), internetsarok ( külön díjas), 5 felnőtt medence, amelyből 1 télen fűtött és 1 sós vizű medence, 3 gyermekmedence (2 fűtött télen), chill-out terasz ÚJ!!, számos kisebb bolt a hotel területén, mosoda

Sport és szórakozás: konditerem 7- 10 óráig ingyenes a belépés utána 5€ért használható, számos program és kikapcsolódási lehetőség felnőtteknek és gyermekeknek, daisy kaland – hatalmas gyermekmedence egy kalózhajóval és csúszdákkal a közepén, a tipegőknek pedig egy pancsoló medence gombával a közepén, multifunkcionális sportpálya, minigolf és strand röplabda, asztalitenisz, lövészet, íjászat, spanyol órák, filmvetítés, biliárd, showműsorok és élőzene

Fakultatív programok:
- Szigettúra
- Kirándulás Fuerteventurára
- Jeep szafari
- Aquapark
- Rancho Texas Lanzarote Park (állatkert és csúszdapark egyben)
- Hajókirándulások (delfinles, horgász túra, katamarán stb.)
- Tengeralattjáró

+1 tipp: búvároktatás magyar nyelven a szálloda területén

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! Ha egy hét kevés, kérje ajánlatunkat tetszőleges hosszabbítással kapcsolatban! Foglalás után a név nem módosítható! Kérje ajánlatunkat egyágyas felárral, gyerek-kedvezményekkel kapcsolatban is. Csoportos kedvezmények, már 8 főtől!



Tudnivalók az árról

Az alapár tartalmazza:
- repülőjegyet oda-vissza, 
- kisméretű kézipoggyász (42*32*25 cm)
- 7 éjszaka szállás,
- transzfer a repülőtér-szálloda-repülőtér között

Az alapár nem tartalmazza:
- foglalási díjat
- repülőtéri illetéket
- feladható poggyászokat (1 db 23 kg-os poggyász oda-vissza 33.500 Ft, 1 db 32 kg-os poggász oda-vissza 40.000 Ft)
- biztosításokat (sztornóbiztosítás, betegség-, balset-és poggyászbiztosítás

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak