Lanzarote, Puerto del Carmen: Relaxia Olivina 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209993
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Puerto del Carmen

Szállás / program részletes leírása



Leírás
A Lanzarotén található Olé Olivina egy 4 csillagos all inclusive ellátással rendelkező szálloda mely tökéletes választásnak minősül családok és párok számára egyaránt.

Fekvés
Mindössze 250 méterre található a sziget déli részén fekvő Los Pocillos-i strandtól, egy nyugalmas és pihentető környéken. Busz illetve taxi megálló a közelben, séta távolságra.

Szállás
102 kétágyas és 188 családi szoba várja, önöket melyek biztosítsák a kényelmet és kikapcsolódást. Nem kevesebb, mint 5000 m2 áll rendelkezésükre a szálloda területén belül hogy élvezhessék a szabadtéri programokat, medencéket vagy sport tevékenységeket.

Elhelyezés
Az összes szoba, teljes fürdőszobafelszereléssel, minibárral, szatellites TV kapcsolattal, telefonkészülékkel és hajszárítóval ellátott. Külön díj ellenében széfet is lehetséges bérelni, a családi szobákban ventilátor, míg a Junior és Duplaszobákban légkondicionálló és LCD Tv készülék vehető igénybe. A szobák választhatók terasszal illetve erkéllyel.

Étkezés
Egy büfé/étterem áll rendelkezésükre all inclusive ellátással, ahol élvezhetik mind a nemzetközi mind helyi ételek varázsát. A medence melletti bár biztosítja Önöket, hogy napozás és úszás közben se legyen hiányuk egy felfrisítő italból vagy egy kis csemegézésből.

Szolgáltatások
A szálloda kertjében 2 édes és 3 sós vizű medence található, ezen kívül 1 külön gyermek medence, hogy a kisebbek se maradjanak ki a szórakozásból. Egy elegáns és ízlésesen berendezett szalon várja kedves vendégeinket, ahol élvezhetik a gazdag koktél kínálatot. Található egy gyönyörű kert, ahol kellemes és meghitt esti sétákra is lehetőség van, ingyenes parkolási lehetőségek a hotel területén és nem utolsó sorban központi kozmetikai kezelések és masszázsok az abszolút kényesztetésre és lazításra.

Sport és szórakozás
Animációs csapatunk mindig készen áll mókázni és megmozgatni Önöket, a Mini Klub szeretettel várja a gyerekeket, hogy ők is ugyanúgy élvezzék a nyaralás minden pillanatát, ahogy a szülők a kikapcsolodást. Ezen kívül a hotel rendelkezik 2 saját teniszpályával és a recepción lehet érdeklödni a közelben lévő számtalan egyéb sport lehetőségekről is.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra Budapesti indulással
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- kis méretű kézipoggyász szállításának a díját
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak